Hej

Torsdag idag och dagen har varit lugn. Lite för lugn! Jag och Linda har hunnit med att cykla till affären och köpt upp oss på chips och cider <3 mums! Sedan har vi (jag) bakat en god kladdkaka vi ska smaska på ikväll och om de finns något kvar även imorgon :D

Ghost är frisk. Han har haft temp på 37.7 och 37.6 de gånger jag tempat och han har ätit sin mat. Ikväll efter middagen ska jag ut och borsta lite på honom och sedan försöka mig på att longera eller alt släppa honom i ridhuset. Imorgon ska jag och Linda skritta ut på våra gubbar och då kan de vara bra att han inte har så mkt sprätt i kroppen.

Ja förutom den vanliga stallskötseln idag har jag ridit Britney. Lisa sa att vi fick om vi orka rida Britney och Akilles en stund i ridhuset medan hon var på träning. Men Linda var lat och red Athos samtidigt som jag red Britney och jag var lat för jag orkade inte rida Akilles också. Stackars Akilles blir mobbad :(

Men jag red ut honom i måndags och de gick ju bra tihi! En liten promenad på bakbenen är alltid mysigt när man är 170cm tycker han.

Ja till saken hur de gick med Britta :D Alltså jag ska vara nöjd hon är en speciellhäst och rätt känslig och man måste verkligen VISA vad man vill. Hon är ingen häst man kan sitta och hacka på utan man måste vara tydlig redan från början.

Skrittade fram henne 10min sedan började plocka ihop henne och hon kändes rätt okej. Smacka på till trav SPÄND! "hallå den där brukar inte hänga där, eller? varför står pallen där?"  ah hon blev rätt stor och jobbig. Så skrittade yttligare 10min och verkligen jobba. Sedan började jag trava och bryta av till skritt och då var hon lydig och avslappnad. Red lite snettigenom och öka och korta traven. FIN gumma <3 Testade galoppen något ovillig men jag fick henne i galopp i båda varven. Travade av henne och sedan skrittade jag av henne från marken.


En ful bild på Britney. Hon är verkligen en jätte fin dressyrhäst på 170cm<3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0